Veelgestelde vragen

Is het mogelijk per persoon te betalen?
Om de doorloop bij de ingang te bevorderen is het niet mogelijk om per persoon te betalen. Wij vragen u hiervoor uw begrip.

Hoe kan ik alcoholische dranken betalen?
Alcoholische dranken zoals bier, wijn en sterk kunt u betalen met een knipkaart. Deze kunt u kopen bij de kassa voor €3,00, €5,00 of €10,00 per stuk.

Is er een beperking op het all-you-can-eat concept?
Binnen de tijdsduur van het door u gekozen arrangement kunt u onbeperkt genieten van alle gerechten, frisdranken, water, vruchtensappen, koffie en thee. Om de prijs voor iedereen vriendelijk te houden verzoeken u wij niet méér op te scheppen dan u daadwerkelijk op kunt. Verspilling van eten wordt niet gewaardeerd en kan in rekening worden gebracht (€ 2,- per bord) , evenals geopende maar niet genuttigde flesjes drank en volle glazen (€ 1,- per glas/flesje).

Krijg ik korting als ik jarig ben?
Op de dag van de verjaardag eet de jarige voor de helft van de prijs bij een gezelschap van minimaal vier volwassenen. (Legitimatie verplicht!)

Is het toegestaan eten mee naar huis te nemen?
Nee, het is niet toegestaan eten en drinken mee naar huis te nemen. Wij verzoeken u flesjes drank direct te openen bij de balie. Ongeopende flesjes zullen door ons personeel aan tafel geopend of verwijderd worden.

Zijn de vleesgerechten halal?
Alleen de kipfilet is halal, andere vleessoorten en snacks zoals kipnuggets zijn niet halal.